Hevosenlastauksen verkkokurssi 2

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
59€
Aloita

Kohtaan lähes päivittäin hevosia, jotka ovat kokemattomia, kouluttamattomia tai koulutus on jäänyt kesken. Edellä mainitut tapaukset ovat aiheuttaneet tai ollut lähellä aiheuttaa jopa hengenvaarallisia tilanteita ihmiselle ja ympäristölle.

Hevosen lastaaminen kuljetusvaunuun sisältää monta mahdollista vaaranpaikkaa, joissa joko hevoselle tai lastaajalle tapahtuu vahinko. Nämä vahingot on mahdollista välttää oppimalla turvallisen hevosen lastaamisen osa-alueet.

Opi lastaamaan hevonen turvallisesti

Tämä kurssi on jatkoa hevosenlastauksen verkkokurssi 1:lle.

Opit tällä verkkokurssilla mm. miten hevonen saadaan pidettyä rentona suljetussa kopissa ja matkustamaan rentona. Verkkokurssi 2 on erinomainen esimerkki vaikean hevosen lastaamisesta todellisine koulutustilanteineen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi kurssi on tehty?

Haluna kouluttaa ihmisiä ja heidän hevosiaan yhteistyöhön, jotta elämä hevosen kanssa olisi turvallisempaa ja helpompaa.

Mikä aiheuttaa hevosten ongelmakäyttäytymistä?

Hevoset elävät liian usein lähellä ns. pakoreaktiota, joka aiheuttaa niille stressitiloja.

Miksi kurssi kannattaa käydä?

Kurssin avulla opit harjoituksia, joiden avulla hevosesi alkaa oppia ja ymmärtää hyvää johtajuutta, jota se luontaisesti kaipaa.

Hevonen isona eläimenä voi aiheuttaa pelkoa ja epävarmuutta, jotka estävät harrastamisen hevosen kanssa. Verkkokurssi antaa työkaluja pelon ja epävarmuuden poistamiseen.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

  • Kurssi on tarkoitettu kaikille ihmisille, jotka ovat tekemisissä hevosten kanssa joka ammattinsa tai harrastustensa puolesta.
  • Kurssi on hyvä infopaketti niille, jotka aikovat hankkia tai ovat juuri hankkineet hevosen.

Kurssille ei ole ennakkovaatimuksia eikä mitään perusosaamista välttämättä tarvitse olla. Lapsille hevosten käsittelyä suositellaan aluksi kokeneemman ohjauksessa.

Mitä opetusmateriaaleja kurssi sisältää?

Kurssi sisältää laadukkaita opetusvideoita, joissa kerrotaan ja näytetään hevosten käsittelyä ja työkalujen käyttöä.

Mitä tavoitteita kurssilla on?

  • Sinulla on kurssin jälkeen hyvä käsitys siitä miten hevonen lastataan turvallisesti

Kari Vepsä

Perheeni kanssa pyöritämme Karkkilassa lännenratsastuksen kilpa-ja valmennustallia KV-Stablea, joka on myös ongelmahevostenkoulutuskeskus. Hevoskoulutustaitoni olen hankkinut mm. USA:sta ja parhaita opettajiani ovat olleet itse hevoset.

Myös lukuisat kilpailumatkat Saksaan,Belgiaan ja Ruotsiin voittoineen ja sijoituksineen ovat jääneet lähtemättömästi mieleen. Tällä hetkellä meillä on 18 hevosta tallissamme, joten hevosista on muodostunut toinen työ musiikin ohella. Hevoskäsittely on kasvanut vauhdilla vuosien aikana. Tällähetkellä koulutan jopa 100 hevosta vuodessa ja näyttäisi kysynnän olevan edelleen kasvussa.

Ratsatuksessa suurin hetkeni oli edustaa Suomea FEI:n MM-kilpailuissa reiningissä Ranskan Caenissa.